Zorgeloos verkopen door onze professionele aanpak

EEN CORRECTE SCHATTING IS DE EERSTE STAP NAAR EEN GESLAAGDE VERKOOP

Wilt u weten wat uw woning, appartement of grond waard is? Een correcte schatting is de eerste stap naar een geslaagde verkoop. Dat kan volledig gratis en vrijblijvend. Wij zorgen voor een uitgebreid marktconform schattingsverslag.

Ik wens een gratis schatting

VERTROUWEN & PERSOONLIJK

Bij Hesters Vastgoed bent u al 30 jaar aan het juiste adres voor een zorgeloze verkoop van uw eigendom. Bij ons bent u zeker van een onberispelijke service en een transparante aanpak. Onze goed opgeleide medewerkers begeleiden u graag met de verkoop van uw eigendom.

PUBLICITEIT

Hesters Vastgoed zet uw eigendom vanaf de eerste dag in 'the picture'. Onze marketing zorgt ervoor dat uw woning op de juiste manier in de publiciteit wordt gebracht via diverse kanalen, dit zowel via social media, Immoweb, geschreven pers, flyers, opendeurdagen, synergie, en andere... Professionele aanpak betekent ook professionele foto's. Uw eigendom wordt op de juiste manier in beeld gebracht.

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreide database van kandidaat-kopers.

Bovendien kan ons vastgoed ook aangeboden worden aan onze klant beleggen en verzekeren (synergie).

ONDERSTEUNING

Het verkopen van een woning wordt steeds complexer. Regelgeving verandert continu. Het is dan ook van het grootste belang dat u als klant van meet af aan kunt genieten van een professionele ondersteuning en begeleiding bij de verkoop van uw eigendom.

Hesters Vastgoed zorgt uiteraard voor alle nodige attesten en documenten, noodzakelijk bij de verkoop van uw woning. Wij begeleiden u van A tot Z.

Samen werken we aan een geslaagde verkoop van uw woning

Of u nu een woning, een appartement, een bouwgrond of een kasteel verkoopt, Hesters Vastgoed zorgt voor een zorgeloze ervaring.

contacteer Hesters Vastgoed